Lej en pølsevogn til dit event!
Ring til os på 2970 8337 og hør nærmere!

Hot dog med det hele?

 

Om det er en Hotdog med det hele eller ej – så er kvaliteten i top!

Når du lejer en pølsevogn hos Byens Pølser eller benytter vores catering løsning, benytter vi kun de bedste produkter, når maden skal tilberedes.

 

Pølserne vi tilbereder og serverer er altid kun kvalitetsprodukterne fra Pølsemandens Langelænder. Pølsemandens Langelænder er pølser af højeste kvalitet og adskiller sig positivt fra andre pølser på en lang række punkter.


hotdog med det hele
 

Alle pølser bliver produceret i Simmerbølle på Langeland og indeholder udelukkende danske råvarer af højeste kvalitet.

 

Langelænder pølser er alle fremstillet uden maskinudbenet kød og af udvalgte ferske udskæringer. Pølserne er 100% gluten og laktosefri, fri for tilsætningsstoffer og kunstig farve.

 

Vi prioriterer kvaliteten utrolig højt og har derfor valgt kun at benytte de absolut bedste produkter på markedet.

 

Det får du, når du lejer en pølsevogn hos Byens Pølser

 

Dressinger:
Dressinger er de klassiske velkendte fra Bähncke, AH samt Graasten. Til alle arrangementer medbringes et bredt udvalg af dressinger, så vi er sikker på, at netop dit ønske kan opfyldes.

 

Agurkesalat:
Hos os er agurkesalaten grøn. Vi benytter en frisk agurkesalat fra Lammefjords Grønt, som har bibeholdt den naturlige grønne farve og smager som hjemmelavet.

 

Brød:
Pølsebrød mv. er fra Paaskebrød og supplerer pølserne på bedste vis.

 

Catering:
Hos Byens Pølser har vi foruden det traditionelle udvalg af pølser mv. valgt at tilbyde vore kunder muligheder for et bredt udvalg af alternativer til bespisning. Vores uddannede kok kan tilberede og anrette alt lige fra sandwich til lune retter af forskellig art. Kontakt os derfor for et uforpligtende tilbud på deres ønskede alternativ. Cateringløsningen kan også bestilles uden pølsevogn.